מעבר לתפריט ראשי מעבר לתפריט תחתון

קאפקייקס גזר- לייזה פאנלים

קאפקייקס גזר- לייזה פאנלים - תמונה מספר 1
קאפקייקס גזר- לייזה פאנלים - תמונה מספר 2

קאפקייקס גזר- לייזה פאנלים

״יהיה נחמד אם תשטפו כלים, בכל זאת הכנתי לכם קאפקייקס״ – טרפו. הם באמת כל כך טעימים.
זאת פעילות מקסימה לילדים היום כל ילד נולד מרתה סטיוארט, הם יודעים לזוז, לבשל, לאפות, לדבר אנגלית עם מבטא אוקספורד, לדבר מחשבית כל כך יותר טוב מאיתנו. מה לי היה? בתיה עוזיאל?? רק צריך לפתוח להם את הצ’אקרה המטבחית, לקנות תבנית שקעים טובה וערכת זילוף ויש לכם 11 דקות של שקט.

מתאים לתבנית מאפינס של 12 משומנת היטב אפשר עם 12 מנג’טים (אפשר גם כעוגה תבנית אינגליש קטנה 20 או תבנית עגולה 22)
מה צריכים:
250 גר’ גזרים מגוררים בפומפיה חורירים קטנים או במעבד מזון עם דיסק מתאים (בערך 3 גזרים)
חצי כוס שמן
חצי כוס שמנת מתוקה או חצי כוס מיץ תפוזים (120 מ”ל)
כפית גרידת תפוז
כפית תמצית וניל
2 ביצים
כפית תמצית וניל
חצי כוס סוכר לבן (100 גרם)
רבע כוס סוכר חום (50 גרם)
כוס קמח (140 גרם)
כפית אבקת אפייה

לפרוסטינג
100 גרם אבקת סוכר
250 גרם גבינת שמנת 30% כמו פילדלפיה
50 גרם חמאה רכה רכה

לגזרים
בצק סוכר בצבע כתום
עלי טימין
מעט אבקת סוכר

איך מכינים?
1. נחמם תנור מראש ל170 מעלות לא טורבו
2. נכניס לקערה לפי הסדר הזה:
גזר מגורר, גרד תפוז, שמן, ביצים, סוכר לבן, סוכר חום, תמצית וניל,מנפים קמח, אבקת אפייה, מערבבים טוב טוב
3. נניח מנג’טים בכל שקע קאפקייק, עם כף משומנת בשמן נגליץ’ עד ה3/4 את הבלילה.
4. נכניס את השקעים שלנו לתנור המחומם כ-25 דקות עד הזהבה יפה.
5. בינתיים נכין את הפרוסטינג הטעים והעשיר, כדי שבאמת נקבל מעטה לבן, צריך למרוח את הפרוסטינג על המאפינס כשהם ממש קרים. נערבב עם קשקשן או מטרפה ידנית אבקת סוכר, גבינה שמנה וחמאה, נערבב במרץ עד שמתקבל קרם סמיך. נכניס את הפרוסטינג למקרר ונחכה עד שהמאפינס יתקררו לגמרי בחוץ. (כשעה)
6. בעזרת מזלף נזליף תלולית של קרם נעטר בגזרים קטנים: נצבוט מעט מהבצק סוכר ועל דף אפייה עם מעט אבקת סוכר ניצור גזרים קטנים ננעץ גזע טימין קטן בראש כל גזר. מושלם
מרשה לכם:
פרווה: אפשר להכין גלייז מ: 200 גרם אבקת סוכר נערבב במרץ 4-5 כפות מיץ תפוזים זה יצא פחות גבעות אבל טעים מאוד.



סגור
Loading
Go back to %1