מעבר לתפריט ראשי מעבר לתפריט תחתון

עריכת שולחן חג - טליה הדר

עריכת שולחן חג - טליה הדר - תמונה מספר 1
עריכת שולחן חג - טליה הדר - תמונה מספר 2

עריכת שולחן חג - טליה הדר

גם השנה אנחנו שמחים לתת לכם השראה לעריכת שולחן חג משגע!



תוכלו למצוא כאן -

  • טיפים לעריכת שולחן לבן וקלסי ועם זאת הכי עדכני ובסטייל
  • רעיון מקסים להגשה מקורית של תפוח בדבש
  • קוקטייל חג חגיגי ופשוט להכנה



טיפים לעריכת שולחן חג-

צבעוניות-

צבע מרכזי- בחרו צבע מנחה דומיננטי בעריכת השולחן שלכם

השנה בחרנו בשולחן שכולו ערוך בלבן - המפה, הרנרים, הפלסיימנטים והכלים כולם בלבן וזכוכית שקופה.



צבע משני- בחרו צבע אחד או שניים כתוספת צבעונית שתחזור על עצמה בנגיעות בכמה מוקדים בשולחן (למשל - במפיות/ בצלחת ראשונה/ במרכז השולחן)

אנחנו לקחנו השראה מסמלי החג ובחרנו בשני צבעים משניים - הצבע הירוק של התפוחים והצבע הכתום של הדבש והתמרים.



הטיפ שלנו - כדי לשמור על שולחן קלסי, חגיגי ונקי, ובחרו צבע מנחה מרכזי שיהיה בהיר

והוסיפו צבע משני אחד או מקסימום שניים שיבואו בנגיעות קטנות בלבד.





שילוב כלים:

שלבו בעריכת השולחן כמה סוגים של כלים במקום להשתמש ב"סט אחד" שלם

שילוב כלים (אפילו אם הם בצבע זהה) יוצר שולחן עדכני ומעניין

אנחנו ערכנו שולחן בקונספט של "לבן על לבן" ושילבנו 3 סטים שונים של כלים שכולם בצבע לבן

השילוב בעריכה לכל סועד לא חייב להיות זהה וניתן להחליט על 2 או אפילו שלושה שילובים שונים, כל עוד ישנה שפה משותפת.



הטיפ שלנו - במקום לקנות "סט שלם" של כלים זהים לכל הסועדים, קנו כמה כלים מסוגים שונים ושלבו ביניהם. אל תחששו לצאת מהקופסה כל עוד אתם שומרים על שפה משותפת.



מרכז שולחן:

הוסיפו מרכזי שולחן דקורטיביים וצרו שולחן חגיגי ומרשים כמו באירוע של ממש.

כמרכזי שולחן יצרנו מקבצים שמשלבים פרחים, נרות בגבהים שונים (בצבע לבן) ואת סמלי החג עצמם (תפוחים ירוקים, דבש ותמרים צהובים),

הנחנו את התפוחים על מעמדי זכוכית של  נרות ואת התמרים הצהובים ישירות על השולחן

את הפרחים הכנסנו לאגרטלים קטנים לבנים ושקופים ואת הדבש העברנו לכלי זכוכית משגע להגשת דבש.


הטיפ שלנו - אין צורך שכל מרכזי השולחן יהיו זהים, השוני בין אחד לשני יוצר שולחן מעניין ומרגש.

עם זאת רצוי להקפיד שכל מקבץ ישלב אלמנטים מאותה משפחה כדי לשמור על שפה אחידה ונקיה



הפרחים:

את הפרחים בחרנו בצבעוניות המנחה שלנו (לבן, ירוק וכתום-דבש), ושילבנו אותם בכמה אגרטלים קטנים בגבהים נמוכים כך שיאפשרו גישה נוחה ויצירת קשר עין בין הסועדים.



הטיפים שלנו -

הצבעים - בחרו פרחים בצבעוניות זהה לצבעים המנחים (מרכזי או משני) כדי לשמור על שולחן אלגנטי ובסטייל 

Less is more - בוחרים בכמה אגרטלים קטנים (במקום אחד מרכזי) ואז אין צורך בכמות גדולה של פרחים. כמה פרחים בודדים בכל אגרטל בשילוב ענף ירק, לגמרי "עושים את העבודה" ומפזרים את הצבעוניות לאורך כל השולחן

חבקים ומפיות- הוסיפו חבקים למפיות והשתמשו במפיות בד ליצירת שולחן חגיגי במיוחד

גם כאן בחרנו לשלב ולגוון - לחלק מהסועדים השחלנו מפיות לתוך חבקי פנינים מרשימים ולחלק מהסועדים קיפלנו את המפית ללא חבק.



***אפשר להשתמש בחבקים רק לחלק מהסועדים וליתר הסועדים לקשט בענף ירוק או פרח בודד.

צרו קיפול בד לפני הגלגול של המפית והשחילו את הפרח ב"כיס" שנוצר.









הגשה של תפוח בדבש

את הגשת התפוח בדבש לקחנו הפעם צעד אחד קדימה -

חתכנו מראש פרוסות דקות של תפוחים ויצרנו "מניפת פטיפורים" קטנים של תפוח בדבש לכל סועד בשילוב פרוסות שקדים וחתיכות של תמרים צהובים. אין לכם מושג כמה שהשילוב הזה טעים!

את פרוסות התפוחים סידרנו על מעמד קינוח דו קומתי וחגיגי בצבע לבן והרווחנו עוד תוספת מעניינת לעיצוב השולחן (בצבעים המנחים שלנו כמובן :))



הטיפ שלנו - שפשפו את פרוסות התפוחים עם חצי לימון משני הצדדים (ואפשר אפילו ממש להשרות במיץ לימון) כדי למנוע השחרה. את הדבש הוסיפו לקראת הסוף ומעליו פזרו את השקדים והתמרים (הקפידו לזלף את הדבש רק במרכז הפרוסה כך שניתן יהיה להרים כל פרוסה עם היד מבלי להתלכלך).







ולסיום - איך אפשר בלי קוקטייל חגיגי לחיי השנה החדשה?!

 

הכנו לכם קוקטייל חגיגי, טעים ופשוט להכנה שגם הוא (כמובן :)) שומר על הצבעים המנחים שלנו - 

להוראות הכנה לחצו כאן


שיהיה חג שמח וטעים עם שולחן חגיגי ומרשים!




את התוכן והצילומים יצרה עבורנו טליה הדר מהבלוג EshetStyle




סגור
Loading
Go back to %1