מעבר לתפריט ראשי מעבר לתפריט תחתון

דרינק ומתוקים – אירוח מתוק ובסטייל לשנה החדשה -טליה הדר

דרינק ומתוקים – אירוח מתוק ובסטייל לשנה החדשה -טליה הדר - תמונה מספר 1
דרינק ומתוקים – אירוח מתוק ובסטייל לשנה החדשה -טליה הדר - תמונה מספר 2

דרינק ומתוקים – אירוח מתוק ובסטייל לשנה החדשה -טליה הדר

דרינק ומתוקים – אירוח מתוק ובסטייל לשנה החדשה

יאלוש, אפשר להזמין חברים לערב נוצץ ומתוק

במינימום מאמץ ומקסימום מחמאות

אנחנו בעד להגדיר את הקונספט כבר בשלב ההזמנה כדי שלא יהיו אי הבנות

"חברים, אל תגיעו רעבים" – מדובר בהרמת כוסית של דרינק ומתוקים!

 

סידור השולחן

סילבסטר זה הכי שחור וזהב. תגידו בנאלי אנחנו אומרים - קלסי, ותמיד עובד!

מפה שחורה, כלים בשחור וזהב

נרות בגבהים שונים תמיד מוסיפים לאווירה

וכמובן ומעל לכל - תותים, תותים ושוב - תותים

 

 

הדרינק

איך ניצור מקסימום רושם, מבלי שאנחנו מבינים באלכוהול וכמובן ומבלי להתאמץ?

כוסות יפות, מגש מוזהב, תותים, תפוז ואוכמניות

וכמובן קאווה/שמפניה (כמה שיותר הרי זה משובח)

 

 

אז מה עושים?

מסדרים את כל הכוסות על מגש יפה

ממלאים כל כוס בכמה חתיכות של פרי (תותים/ פירות יער/ פלחי תפוז או גם וגם

לסיום – פשוט מוזגים קאווה/שמפניה

ועושים לחיים לשנה מדהימה!

 

 

*טיפ – אם תוסיפו אוכמניות קפואות (ולא טריות) השמפניה תיצבע בצבע וורוד מהמם וטבעי

 

מתוקים

אז יש את אלו שמכינים, ויש את אלו שקונים, אנחנו בעד גם וגם למינימום מאמץ ומקסימום סטייל וטעם!

 

מה קנינו מוכן?

טראפלס שוקולד, נשיקות קטנות ו....תותים כבר אמרנו?

 

 

ומה הכנו לבד?

פטיפורים מתוקים ותותים מצופים

 

1.פטיפורים מתוקים

העקרון הוא פשוט – בסיס של בצק (פריך או עלים), ומלמעלה, קרם ומגוון תוספות קטנות

 

מרכיבים

 

לבסיס בצק

-לבסיס "עוגיה"

בצק פריך מתוק (קונים מוכן קפוא)

-לבסיס "מאפה"

פילאס תורכי/בצק עלים (קונים מוכן קפוא)

ביצה טרופה

אבקת סוכר

לקרם

שמנת מתוקה (מיכל של 250 מ"ל)

אינסטנט פודינג וניל (2 כפות גדושות)

לקישוטים מעל – כל מה שמתחשק!

אנחנו השתמשנו ב -

גרידת לימון ותפוז, מלח גס, תותים, פירות יער, מנגו, ממרח שוקולד, פיסטוקים קצוצים, פירורי נשיקה, אגוזים קצוצים, פירורי חלבה, כדורי קליק וגוג'י ברי קצוצים

 

הכנה

את הפטיפורים אפשר לבחור אם להכין על בצק עלים (כמו של מאפה) או על בצק פריך (כמו של עוגיה), אנחנו בחרנו גם וגם

 

לבסיס של מאפה – פותחים את הבצק על נייר אפיה, חותכים לריבועים/מלבנים בגדלים הרצויים. מחוררים עם מזלג (למניעת התנפחות בתנור), מברישים בביצה טרופה ובוזקים אבקת סוכר

 

לבסיס של עוגיה – פותחים את הבצק על נייר אפיה, וקורצים בצורות / חותכים לריבועים. זהו, פה אין צורך להוסיף כלום מעל.

אופים בתנור, על נייר אפיה, ב 180 מעלות כ-10 דקות להזהבה. מניחים לצינון והתייצבות

 

לקרם – מקציפים את השמנת והאינסטנט לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף

 

להרכבת הפטיפור – מזלפים קרם על העוגיה/ריבוע המאפה ומניחים מעליו מגוון תוספות (ראו סרטון)

 

2. עוגיות ותותים מצופים בשוקולד 

 

 

מרכיבים

 

בצק פריך מתוק (אותו אחד מלמעלה...)

תותים

שוקולד מריר ו/או חלב (כ-200 גרם)

כפית שמן

וקישוטים שרוצים – (אותם קישוטים מלמעלה...)

 

לציפוי שוקולד – אנחנו ציפינו גם את התותים וגם את בסיסי ה"עוגיה"

בקערית קטנה שמים את קוביות השוקולד ומכניסים למיקרו לכ-2 דקות (הכניסו בפולסים של חצי דקה בכל פעם כדי למנוע חימום יתר). מערבבים עד לקבלת קרם חלק. מוסיפים כפית שמן ומערבבים שוב להטמעה

טובלים בשוקולד את העוגיות והתותים, בוזקים מעל פירורים לקישוט (נשיקות/אגוזים/פיסטוקים/גוג'י ברי קצוצים) ומניחים על נייר אפיה לצינון והתקשות (אפשר לזרז במקרר)

 

*טיפ, אם השוקולד בקערית התקשה לכם, הכניסו לחימום נוסף במיקרו (של חצי דקה-דקה) וערבבו עד לקבלת המרקם הרצוי. אפשר לחזור על הפעולה בכל פעם שהשוקולד מתקשה

 

זהו!

עכשיו רק מסדרים הכל בכלים היפים שלנו וקיבלתם שולחן מתוק ומושלם בקלי קלות

אנחנו שמחים להרים אתכם כוסית

לשנה מתוקה ומשגעת בדיוק כמו השולחן הזה!

 

 

 

 

את התוכן והצילומים יצרה עבורנו טליה הדר מהבלוג EshetStyle



סגור
Loading
Go back to %1