מעבר לתפריט ראשי מעבר לתפריט תחתון

פותחים את השנה האזרחית החדשה

פותחים את השנה האזרחית החדשה - תמונה מספר 1
פותחים את השנה האזרחית החדשה - תמונה מספר 2

פותחים את השנה האזרחית החדשה

ערב מנצנץ ובסטייל אצלכם בבית - עם קוקטייל מדליק ושולחן של נשנושים


כולנו חולמים על ערב השנה החדשה ביתי באווירה מנצנצת ו"גלינג" של כוסות קוקטייל עם תות,

לא תאמינו כמה שזה יכול להיות פשוט!

 


 

גם אם אתם לא רגילים להכין קוקטייל לבד בבית, אנחנו אתכם יד ביד עד לקבלת קוקטייל מדליק ומדויק ושולחן נשנושים מרשים באפס מאמץ

כל מה שצריך זה כמה רכיבים שיש בכל סופר, ואת הכלים המנצנצים הנכונים,

קדימה, אפשר לספור לאחור 10, 9, 8.... - הינה מתחילים:

 

 

 

לקוקטייל אפרול שפריץ עם טוויסט (מתכון לכ-6 כוסות):


אפרול – כ-250 מ"ל (כוס מדידה)

יין לבן – כ-250 מ"ל (כוס מדידה)

תפוז - מיץ מתפוז סחוט

לימון - מיץ מחצי לימון

קאווה/שמפניה (כרבע בקבוק)

להגשה: קרח ותותים


הכנה:

בבול הגשה /קערה/קנקן מערבבים את כל המרכיבים חוץ מהקאווה

ממלאים כל כוס בקרח, שופכים מהמשקה המעורבב עד ל-3/4 הכוס ומוסיפים קאווה עד הסוף.

לכל תות עושים חריץ לכל אורכו ומכניסים על דופן הכוס (או פשוט מכניסים לכוס לפני המזיגה)

*טיפ - אם מכינים את המשקה בבול מרכזי (ולא בכוסות), לא מוסיפים מראש את הקאווה והקרח, אלא רק בהגשה - ישירות לכוסות (אחרת הקרח ימס וידלל את כל הקוקטייל והגזים יברחו)

 

 

 

נשנושים ליד הדרינק


כל כך פשוט ליצור שולחן נשנושים מרשים מבלי בעצם להכין שום דבר בעצמנו


אז מה צריך?

-זיתים טובים (מהמעדנייה הקרובה)

-קרקרים (לגמרי אפשר להסתפק בכאלה מהסופר הקרוב)

-מקלות מלוחים/גריסיני

-עגבניות שרי

 

 

-צלחת/קרש גבינות – מניחים שניים-שלושה סוגי גבינה, חופן אגוזים, מעט מהקרקרים או המקלונים המלוחים ונגיעה של פרי צבעוני (אנחנו בחרנו בתותים)

-קערית תותים - לאווירה הרומנטית בסילבסטר ולצבעוניות - קערה מוזהבת מלאה בתותים שלמים  היא בגדר חובה

 

 

-ברוסקטות – זה תמיד רעיון טוב - בגדול, פרוסות באגט קטנות שמעליהן מניחים כל מה שמתחשק.



הברוסקטות שאנחנו בחרנו:

ברוסקטה עם סלמון מעושןשכבת גבינת שמנת, סלמון מעושן, כמה צלפים, שמיר ומלח ופלפל גרוסים

ברוסקטה עם ארטישוק משומר וממרח שאוהבים שכבת ממרח כלשהו (עגבניות מיובשות/פסטו/זיתים), פרוסת ארטישוק משומר (מגיע בצנצנת מוכנה, צריך רק לחתוך), רבע עגבניית שרי, פירורי גבינת פטה, בזיליקום ופלפל גרוס

ברוסקטה עם גבינה ופרי – שכבה של ריבה (כן ריבה! טריק שתמיד עובד), פרוסה של פרי (אנחנו השתמשנו באגס), חתיכת גבינה טובה (כמו, מנצ'גו, איבריקו, רוקפור), בזיליקום, מלח ופלפל גרוסים

*טיפ – מה שלא תבחרו להניח על פרוסת הבאגט, הקפידו להוסיף בסוף מלח ופלפל גרוסים ונגיעה של עלה ירקרק, זה לגמרי הטאץ' הקטן שעושה את כל ההבדל

 

 

לסיום, פיזרנו על השולחן גם קצת אביזרי מסיבה מנצנצים

וזהו – קיבלנו שולחן רומנטי ומרשים עם קוקטייל ונשנושים

                    

*את התוכן והצילומים יצרה עבורנו טליה הדר מהבלוג EshetStytle

 

 

 

 

סגור
Loading
Go back to %1