מעבר לתפריט ראשי מעבר לתפריט תחתון

אטריות עם טופו- לייזה פאנלים

אטריות עם טופו- לייזה פאנלים - תמונה מספר 1
אטריות עם טופו- לייזה פאנלים - תמונה מספר 2

אטריות עם טופו- לייזה פאנלים

מסוג האוכל הקל קל קל שתמיד רוצים עוד עוד עוד

מי שבבית שלו כל הזמן רעבים
מי שנאבק כי הם לא אוהבים כלום
מי שבביתו יש זהות מטבחית מעורבת גם אוכלי בשר וגם צמחונישים.
איזה פתרון נפלא זה, תסתכלו על הסרטון באיזה מהירות מוכן עם חזה עוף ואז עם טופו או הפוכו.
הילדים כל כך אוהבים מוקפץ כי זה אוממי וטעימי כמו ביסלי
חברים, שוב אני אומרת ווק טוב וכולנו ואז הכל קל קל קל. כל כך ממליצה על הווק הזה.


לעוף/טופו
400 גרם רצועות חזה עוף או 300 גרם טופו
3 כפות סויה
2 כפות חומץ אורז (אפשר גם תפוחים)
כפית קונפלור
חצי כפית מלח
כפית שמן שומשום


לרוטב המוקפץ
רבע כוס סויה
3 כפות חומץ
כף שמן שומשום
כף סוכר חום או דבש
חצי כפית מלח
כפית קורנפלור


לירקות המוקפצים
200 גרם אטריות להקפצה (אטריות אורז או ביצים או שעועית או קמח יש בכל המדפים רק להשרות אותם במים חמים רבע שעה לפני)
2 כוסות פרחי ברוקולי
גזר מקלונים דקיקים (אפשר במנדולינה)
2 שיני שום קצוצות


איך מכינים:
נשרה את רצועות העוף או קוביות הטופו בסויה, חומץ, קורנפלור, מלח ושמן שומשום
נכניס לקערה עם מים רותחים את פרחי הברוקולי לרבע שעה. נסנן מהמים.
נכין אטריות לפי הוראות יצרן. נסנן מהמים היטב.
נכין את הרוטב למוקפץ: סויה, חומץ, שמן שומשום, סוכר חום,מלח וקורנפלור
עכשיו להקפצה. זה מהיר מאוד ולכן נרצה שהכל יונח לפנינו: הרוטב הברוקולי, הגזר, השום הקצוץ והאטריות
נדליק אש גבוהה, נחמם כ-3 דקות מחבת רחבה או ווק, ניצוק 3 כפות שמן , נקפיץ העוף כ4 דקות כל צד עד התקרמלות יפה, נוסיף שיני שום, נערבב, אחרי דקה נוסיף ברוקולי וגזר נערבב, אחרי 2 דקות נוסיף אטריות והרוטב, נערבב היטב כ-5-7 דקות עד הסמכה קלה.
נגיש מיד.



לבלוג של לייזה

סגור
Loading
Go back to %1