מרכיבים-
500 מ"ל שמנת מתוקה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 כפות ממרח אגוזים
קורט מלח
1-2 עוגיות יין של פסח
1-2 עוגיית קוקוס של פסח
50 גרם שוקולד מריר/חלב/אגוזים
חופן אגוזי פקאן מסוכרים ואגוזי לוז – קצוצים
4 נשיקות קטנות
מלח גרוס
1. מקציפים את מרכיבי הקרם לקרם יציב
2. קוצצים את כל מרכיבי הקישוטים (אפשר להוסיף ו/או להחליף במה שרוצים!)
3. מורחים את הקרם על צלחת עגולה שטוחה וחגיגית. משאירים שוליים נקיים.
4. מפזרים את הקישוטים ונהנים
5. מגישים 2 צלחות כאלה יפות למרכז השולחן – וסוגרים את הפינה של קינוח בפסח
מתארחים? הכינו את הקינוח על צלחת חגיגית ומקסימה והביאו אותו יחד עם הצלחת כמתנה למארחים
את המתכון והצילומים יצרה עבורנו – טליה הדר מהבלוג EshetStyle