מעבר לתפריט ראשי מעבר לתפריט תחתון

קוקטייל חגיגי לראש השנה עם יין ותפוחים - טליה הדר

קוקטייל חגיגי לראש השנה עם יין ותפוחים - טליה הדר - תמונה מספר 1
קוקטייל חגיגי לראש השנה עם יין ותפוחים - טליה הדר - תמונה מספר 2

קוקטייל חגיגי לראש השנה עם יין ותפוחים - טליה הדר

קוקטייל חגיגי וקליל שמכינים ברגע ממרכיבים שיש בכל סופר -



מרכיבים- (לכ-6-8 כוסות)

1 בקבוק יין לבן יבש

½ ליטר מיץ תפוחים (סיידר צלול)

2 כפות דבש

1 תפוח ירוק (גרני סמית)

צרור גדול של נענע

2 ענפי רוזמרין

6-10 תמרים צהובים (לא חובה)

קרח

 

הכנה-

1. מוזגים לקנקן את היין ומיץ התפוחים

 

2. פורסים תפוח שלם לעיגולים דקיקים ומוסיפים לקנקן. מוסיפים צרור גדול של נענע וענף רוזמרין

אם רוצים מוסיפים כמה תמרים צהובים שלמים או מגולענים וחתוכים

 

3. מוזגים לכוסות מלאות בקרח ומקשטים כל כוס ברוזמרין, נענע ופרוסת תפוח



עוד כמה טיפים:

*למניעת השחרה של התפוחים - רצוי לשפשף את הפרוסות משני הצדדים עם חצי לימון או לסחוט מעליהן מיץ לימון

 

*לחיזוק הקוקטייל - אפשר להוסיף 3 שטים של ליקר תפוחים / וודקה תפוחים

 

*בהכנה מראש - עדיף לערבב את המרכיבים בקנקן ללא קרח ולהוסיף את הקרח רק בכוסות או לקראת ההגשה (על מנת שהקרח לא ימס וידלל את הקוקטייל)

 



מרימים כוסית לשנה מהממת!






את המתכון והצילומים יצרה עבורנו טליה הדר מהבלוג EshetStyle



סגור
Loading
Go back to %1