מעבר לתפריט ראשי מעבר לתפריט תחתון

סופגניות ביתיות מקושטות

סופגניות ביתיות מקושטות - תמונה מספר 1
סופגניות ביתיות מקושטות - תמונה מספר 2

סופגניות ביתיות מקושטות

אם גם אתם חשבתם שכדי להכין סופגניות צריך להיות מקצוענים... 
קבלו את הסופגניות הביתיות שלנו שמכינים בקלות ובזריזות, משדרגים בקישוטים ומגישים כמו קינוח של ממש!

רכיבים

(לכ-25-30 סופגניות קטנות)

 

לבלילה

ביצים – 2

אשל/לבן – 2 גביעים

תמצית וניל - כפית

סוכר - כף

קמח תופח – 350 גרם

לטיגון הסופגניות - שמן לטיגון


להגשה

אבקת סוכר


לקישוטים ותוספות
 

(רק אם רוצים)

לקרם וניל - שמנת מתוקה להקצפה (1 מיכל קטן של 250 מ"ל) | אינסטנט פודינג וניל – חצי חבילה

לקרם וניל ורוד – להוסיף 1 טיפת צבע מאכל ורוד פוקסיה לקרם הוניל הרגיל

לתוספות מעל הקרםp –pסוכריות צבעוניות/עדשים/פטל או כל מה שמתחשק


הוראות הכנה, שלב שלב

אם בחרתם לקשט בקרם, התחילו בהכנת הקרם – הקציפו את הקרם והכניסו למקרר (ראו בסוף)

 שפכו את כל רכיבי הבלילה לקערה בסדר הזה וערבבו לבלילה אחידה (אפשר עם מיקסר ואפשר להסתפק רק בטורף ידני)

חממו שמן לטיגון בסיר קטן/בינוני (כמה שמן? עד לגובה של  כ-5-6 ס"מ מתחתית הסיר – אין צורך ביותר)
  טיפ - שימו לב לא לשרוף אתהשמן. כדי לדעת שהשמן חם מספיק - הכניסו כף עץ והמתינו לראות בועות קטנטנות סביבה. ברגע שהן מופיעות תדעו שהשמן חם מספיק וצריך להתחיל בהכנה

 צקו את הסופגניות לתוך הסיר בעזרת 2 כפות. נסו להוריד את הבלילה כולה באותו מקום כך תקבלו פחות "קרניים" בסופגניה

כעבור כדקה הסופגניה אמורה להתגלגל מעצמה לצד השני. אם זה לא קורה, תעזרו לה בנגיעה קטנה עם הכף

 כשהצבע זהוב מספיק (אמור לקחת כ-3 דקות לסופגניה) הוציאו אותה בעזרת כף מחוררת והניחו על צלחת מרופדת בנייר סופג לכמה דקות ובינתיים צקו לסיר את הבאה...

המתינו כמה דקות לצינון קל, בזקו המון אבקת סוכר וקשטו ביצירתיות - 
הכנת קרם הוניל –הקציפו בקערה את השמנת והפודינג לקרם יציב, העבירו לשקית זילוף ושמרו במקרר. אפשר להכין את הקרם גם יום או יומיים קודם ולשמור במקרר.
לקרם וורוד – הוסיפו 2 טיפות לכל הכמות של קרם הוניל הכנתם (או טיפה אחת למחצית הכמות) וקפלו את הקרם בעזרת לקקן עד לקבלת צבע וורוד אחיד
איך לקשט בקרם? תוכלו לזלף גבעה קטנה של קרם רק מעל כל סופגניה ותוכלו לעשות חור בסופגניה, להכניס את השפיץ של שקית הזילוף ולמלא בקרם גם מבפנים – זה מוסיף המון!
מעל כל גבעת קרם תוכלו לקשט בכל מה שתרצו...


להגשה 

אנחנו בחרנו להגיש את הסופגניות בהגשה מרשימה על מגש עם רגל לצד פטל טרי כמו קינוח של ממש

חג סופגניות שמח!

את התוכן, הצילום והסטיילינג, יצרה עבורנו טליה הדר מהבלוג EshetStyle

סגור
Loading
Go back to %1